Home Diensten Offerte / Aanvraag Contact Fotogallerie Referenties

Object- en Particulierenbeveiliging

Objectbeveiliging is aan de orde van de dag. Zonder deze beveiliging kan grote schade worden toegebracht aan waardevolle bezittingen. Bij objecten kunt u denken aan bedrijfspanden, leegstaande gebouwen, militaire objecten en kantoren. Naast objecten waar 's nachts weinig mensen aanwezig zijn, zijn objectbeveiligers ook geschikt in een omgeving waar het van belang is dat aanwezigen zich veilig voelen. Denk hierbij aan ziekenhuis, hotel, opvangcentra, etc. Toegangscontrole en in acht name van geldende gedragscodes zijn hier van essentieel belang. Naast het feit dat object beveiligers een preventieve werking tegen inbraak en vernieling hebben, kunnen zij potentiŽle problemen in een vroegtijdig stadium identificeren en op adequate wijze afhandelen met betrokkenen en eventuele hulpdiensten.

Tevens is het voor bedrijven ook mogelijk om collectief beveiliging in te huren. Desgevraagd kunnen beambte(n) gedurende zijn / haar dienst bij u en uw collegaīs beveiligings- werkzaamheden uitvoeren, controleren, surveilleren en uiteraard tot actie overgaan indien nodig. Eenzelfde mogelijkheid bestaat voor particulieren. In onrustige buurten kunt u, desgewenst in samenspraak met de gemeente, een beambte inhuren om tijdens de avonduren op gevarieerde tijden te surveilleren.

Bij object- en particulierenbeveiliging leveren wij uiteraard gediplomeerde objectbeveiligers.

Alarmopvolging Animale Beveiliging Beveiligingsplannen en Advies Dienstverlening en Portofoonverhuur Evenementenbeveiliging en Horecaportiers Mobiele Surveillance Object- en Particuliere Beveiliging VIP- en Persoonsbeveiliging Winkelsurveillance