Home Diensten Offerte / Aanvraag Contact Fotogallerie Referenties

Evenementenbeveiliging en Horecaportiers

Voor het beveiligen van evenementen en horecagelegenheden maakt SSG-Visionsecurity gebruik van op dit gebied gespecialiseerd personeel. Deze specialisten weten als geen ander hoe om te gaan met de bezoekers en de sfeer van evenementen en horeca gelegenheden.

Voor het waarborgen van veiligheid tijdens evenementen zijn de diverse voorschriften van kracht. Naast het feit dat het personeel uiteraard de benodigde diploma's in het bezit heeft, kunnen wij ook adviseren over van toepassing zijnde regelgeving. Tevens kunnen wij, indien nodig, adviseren in het verkrijgen van de benodigde vergunningen en het voldoen aan geldende voorschriften. Denk hierbij aan bijv. brandwachten, hulpverleners, EHBO posten etc.

SSG-Visionsecurity combineert deze verschillende disciplines om kwaliteit te kunnen waarborgen. Door het integreren van diverse disciplines kunnen wij maatwerk leveren waardoor uw evenement of tot een goed eindresultaat gebracht kan worden. In een persoonlijk en uitvoerig gesprek kunnen al uw wensen besproken en wordt een beveiligingsplan opgesteld.

Mocht u ge´nteresseerd zijn of vragen hebben neemt u dan contact op.

Alarmopvolging Animale Beveiliging Beveiligingsplannen en Advies Dienstverlening en Portofoonverhuur Evenementenbeveiliging en Horecaportiers Mobiele Surveillance Object- en Particuliere Beveiliging VIP- en Persoonsbeveiliging Winkelsurveillance